Windows 10 home updaten naar pro free -

Windows 10 home updaten naar pro free -

Looking for:

How to upgrade from Windows 10 Home to Pro using an OEM code | PCWorld - Säästä 134 € Surface Laptop Studio ja Slim Pen 2:stä 













































   

 

- Windows 10 home updaten naar pro free



  How to Free Upgrade from Windows 10 Home to Pro · User account control demands your permission prior to the emission of a new pop up. Pick up Yes. · The emerged. Upgrade Windows Home to Windows Pro · Select Start > Settings > System > Activation. · At the top of the Activation page, you see your edition: either Home or Pro. must read · ZDNet Recommends · The best cheap Windows 10 laptops under $ · UPGRADING A NEW PC FROM HOME TO PRO · CLEAN REINSTALL · start here · The.  


How to upgrade from Windows 10 Home to Pro for free | ZDNet.



  must read · ZDNet Recommends · The best cheap Windows 10 laptops under $ · UPGRADING A NEW PC FROM HOME TO PRO · CLEAN REINSTALL · start here · The. 2. Select Store, click Update under Store; Wait for the Windows Store update process to complete. 3. After the update, search Windows 10 in.    

 

Windows 10 home updaten naar pro free.Windows 10 opruimen: zo houd je Windows snel en overzichtelijk



   

Ook kunnen gebruikers voortaan tabbladen vastmaken. Ook werden er verschillende verbeteringen doorgevoerd voor ingeven van data in het Japans. Ook voorzag Microsoft de Windows Kaarten-app van een nieuwe interface en verschillende nieuwe functies. Op 25 maart volgde build , die uitsluitend gericht was op het herstellen van enkele problemen. Op 6 april bracht Microsoft build uit met verschillende nieuwe wijzigingen. Zo kan de gebruiker voortaan de prioriteit van apps kiezen en het aantal notificaties dat een app mag tonen.

Edge werd verder bijgewerkt met een vernieuwde favorietenhub, verschillende nieuwe instellingen en de eerste grote update voor EdgeHTML 14, met nieuwe functies zoals Webnotificaties en kleureninput.

De instellingen-app werd voorzien van een nieuwe startpagina en er werden verschillende nieuwe opties toegevoegd met betrekking tot personalisatie, apps, ontwikkelaars en Windows Update.

Verder werd ook de Connect-app toegevoegd om gebruik te maken van Continuum for Phones op een Windows machine en werd de volledige emoji -set van Windows vernieuwd en uitgebreid met nieuwe emoji's. Op 22 april gaf Microsoft build vrij voor desktopgebruikers.

De update bevatte opnieuw verschillende functies die aangekondigd werden op Build Zo bevat de build Windows Ink, een nieuwe interface speciaal voor gebruik met een pen. Universal Windows Platform Apps kunnen integreren met Ink om zelf een canvas te bieden om te schrijven. Ook werd het startmenu voorzien van een verbeterde interface. Het startscherm toont de Alle apps-lijst voortaan over het volledige scherm. Ook kunnen tabletgebruikers kiezen om de taakbalk te verbergen in tablet-modus.

Het vergrendelscherm kreeg enkele visuele wijzigingen en kan voortaan ook direct toegang bieden tot Microsoft Cortana. Het Actiecentrum biedt voortaan ondersteuning voor notificaties met afbeeldingen. Op 26 april gaf Microsoft build vrij. Deze update moest vooral verschillende problemen oplossen, maar bevatte ook een verbeterde Command Prompt en Office integratie in Cortana. Op 10 mei rolde Microsoft per ongeluk build uit.

Deze build was origineel bedoeld voor een uitrol op 11 mei. De nieuwe versie bevatte een verbeterde versie van Edge. Ook werd de Instellingenapp voorzien van verscheidene updates. De Windows Store kan voortaan extensies aanbieden voor apps, zoals Microsoft Edge.

De interface werd ook op verschillende vlakken verbeterd zoals in het Actiecentrum en UAC. Verder bevatte de update verschillende oplossingen voor problemen in eerdere versies. Op 26 mei gaf Microsoft build vrij. Deze bevat verschillende verbeteringen aan Windows Ink. Op 8 juni volgde build , opnieuw werd Windows Ink voorzien van verschillende kleine verbeteringen en kregen het Actiecentrum en de Instellingen-app een visuele update.

Builds die gelanceerd werden sinds 14 juni - waaronder , , , , , , , en - bevatten geen nieuwe functionaliteit maar focussen op verbeterde stabiliteit en betrouwbaarheid. Op 15 juli bracht Microsoft build uit. Op 29 juni kondigde Microsoft aan dat de Anniversary Update beschikbaar zal zijn voor Windows gebruikers op 2 augustus nadat de update al werd uitgerold naar Windows Insiders. Op 18 juli bracht Microsoft build uit, de uiteindelijke update die ook zou uitrollen naar het publiek.

Op 20 juli bracht Microsoft dezelfde build uit voor de Slow Ring, gevolg door een release naar de Release Preview Ring op 28 juli Voor Xbox One-gebruikers was de update beschikbaar vanaf 30 juli. Desktop- en Holographic-gebruikers kregen de update op 2 augustus aangeboden, terwijl Mobile in de weken daaropvolgend zou uitgerold worden. Op 29 juli kondigde Microsoft aan dat het Insider Programma verder zou gaan in augustus met een nieuwe reeks builds voor de volgende versie van Windows, welke ontwikkeld wordt onder de codenaam Redstone 2.

Microsoft toonde de Creators Update op 26 oktober op een Windows evenement. Redstone 2 is de eerste van 2 updates die verwacht worden in Op 11 augustus gaf Microsoft build vrij, de eerste Redstone 2-build.

De update bevat ook een nieuw systeem voor het geven van tips aan gebruikers over nieuwe functies in Windows In build begon ook het Actiecentrum notificaties te tonen om gebruikers te helpen bij het vinden van nieuwe functies in Windows.

In latere builds bracht Microsoft verschillende verbeteringen aan aan Narrator. De standaardedities van Windows 10 Home, Pro, Enterprise, Education en Pro Education kunnen allemaal gedraaid worden op zowel desktops, laptops als tablets. Ook 2-in-1's zoals de Microsoft Surface vallen hier onder. Voor toestellen met een touchscreen kan Windows 10 zich dynamisch aanpassen via Continuum om beter te functioneren voor touchscreens of het gebruik van muis en toetsenbord.

Windows 10 zal aan de hand van de hardware uitmaken of het gebruik moet maken van deze zogenaamde "tabletmodus" waarbij het startmenu en apps het volledige scherm innemen of dat het moet functioneren zoals in voorgaande versies van Windows zoals Windows 8. Windows 10 Mobile is de opvolger van Windows Phone 8.

Het kan gezien worden als een editie van Windows 10 en is gebaseerd op dezelfde codebase. Smartphones met Windows Phone 8. Na de aankondiging van Windows 10 werd ook bekendgemaakt dat de Xbox One een update zou krijgen naar Windows 10 NT Deze werd op 12 november uitgerold en bevatte een voor de Xbox One ontworpen dashboardinterface en verschillende nieuwe functies.

Windows 10 is het eerste besturingssysteem dat ondersteuning biedt voor holografische interfaces, in combinatie met hardware zoals de Microsoft HoloLens. De eerste stabiele versie van Windows 10 Holographic werd op 2 augustus vrijgegeven voor de HoloLens.

In tegenstelling tot eerdere versies van Windows, wordt Windows 10 anders ontwikkeld ten opzichte van de gebruikers. Zo gaf Microsoft eerder dan gewoonlijk toegang tot vroege testversies voor degenen die ermee aan de slag willen. Ook worden testversies vaker voorzien van updates. Waar Microsoft bij Windows 8 gemiddeld 4 maanden liet tussen nieuwe updates, is dit bij Windows 10 slechts enkele weken of soms dagen.

In deze builds wordt ook vaker onafgewerkte functionaliteit meegenomen, zoals de zogenaamde z-apps. Dit zijn apps die nog volop in ontwikkeling zijn. Windows Insider is een programma dat opgezet is voor personen die willen deelnemen aan het testen van Windows-builds tijdens de ontwikkelingsfase.

Windows Insider geeft toegang tot de builds, staat gebruikers toe te updaten naar nieuwe builds en geeft toegang tot de Microsoft Feedback-app in Windows Nieuwe builds worden niet volgens een specifiek patroon vrijgegeven, wel kunnen gebruikers kiezen om nieuwe versies direct te ontvangen als deze worden vrijgegeven of deze nog even uit te stellen.

Rings [37] zijn de ontwikkelingsstadia van het maken en testen van de builds van Windows Er zijn sinds 21 oktober 8 Rings, waarvan er 5 via het Insider Programma kunnen worden bereikt. De Rings geven aan wie wanneer toegang krijgt tot een nieuwe testbuild en in welk stadium deze build zich bevindt. De eerste Ring krijgt dagelijks nieuwe versies, terwijl de laatste Ring tot meerdere weken per build heeft. Windows Insiders zijn vrij te kiezen tussen de verschillende Rings, behalve bij Xbox, waar via een levelsysteem wordt gespeeld.

De laatste Ring is vrij en door middel van feedback kunnen de eerdere Rings worden vrijgespeeld. Builds worden vrijgegeven in de Fast Ring zodra er geen grote problemen zijn gevonden bij de ontwikkeling. Als de build via updates stabiel genoeg kan worden zal deze ook worden uitgerold naar de Slow Ring, als er te veel problemen worden aangetroffen blijft de Slow Ring op de voorgaande build.

Voor Windows 10 Mobile-builds zijn er strengere eisen omdat deze versie niet kan worden voorzien van tussentijdse updates zoals de desktopversie. Windows 10 bevat verschillende nieuwe functies die in Windows 8.

Niet alle functies die hier genoemd worden zijn reeds beschikbaar in de Windows Technical Preview. Deze lijst is gebaseerd op kennis uit de eerder genoemde preview builds zie Kort versieoverzicht en aankondigingen van Microsoft, maar is nog onvolledig. Windows 10 herintroduceert een startmenu. De functie werd al eerder aangekondigd tijdens Microsofts Build conferentie.

Het startmenu werd ontwikkeld onder de codenaam "MiniStart". Het nieuwe menu bestaat uit de traditionele lijst van apps aan de linkerkant en tegels aan de rechterkant. Gebruikers zijn vrij de grootte van het startmenu te bepalen: het kan laag en breed zijn, maar ook hoog en smal. Ook het formaat van de tegels kan worden aangepast zoals dat altijd mogelijk is geweest op het startscherm.

In de 4de Technical Preview werden het startmenu en het startscherm samengevoegd. Het startmenu biedt nu een optie om het volledig scherm in beslag te nemen en zo het startscherm te worden.

Continuum is een modus waarbij Windows herkent wanneer of er al dan niet een toetsenbord aan een tablet, zoals de Microsoft Surface Pro 4, is gekoppeld. Windows zal vragen om over te schakelen naar touchmodus als een toetsenbord wordt ontkoppeld, maar de gebruiker kan dit ook forceren. Indien de gebruiker het startmenu gebruikt in de desktopmodus, zal deze vervangen worden door een schermvullende interface in de vorm van het startscherm.

Afhankelijk van het gebruikte scherm zullen tegels ook groter getoond worden. Get all the security, privacy, and performance essentials for free. Blocks all online threats, including malicious websites, ransomware, and spyware. Secures and anonymizes your online activities browsing, chats, emails, etc. Improves your PC's performance, speeds you up and accelerates your system starts.

Our Password Manager secures your online accounts with strong, unique passwords you don't need to remember. Walls off sensitive access points to your device, keeping hackers at bay. Helps you patch vulnerabilities by updating apps and drivers - delivering better security and performance. Wipes your digital traces from browsers and apps - and helps prevent Windows from tracking you. Avira Free Security provides real-time protection with very low memory usage. Thanks to its low system footprint and integrated performance optimization features, it keeps your device running smooth and fast.

Avira Free Security includes tools that help you stay safe online. Generate unhackable passwords and log in automatically to your accounts with our password manager extension. Shop securely, block phishing sites, and find the best deals with our Safe Shopping extension. It also has many more features than some of its competitors: besides being a reliable antivirus it protects your privacy thanks to its free VPN and has a tool that helps you keep your PC clean of unnecessary files.

If you're looking for an all-in-one solution that offers you protection, privacy and smoother computer use, Avira Free Security is an excellent choice. Avira free security is the latest evolution of the modern antivirus solution. In its basic form, it brings forth one of the best antivirus engines, a VPN, and a lot of other efficient goodies that will have a big impact on protecting your privacy and even ensure that your computer is running as it should.

How to protect your devices from malware. How to recognize and avoid phishing scams. How to use a VPN for secure and anonymous browsing. How to block spyware and protect your privacy online.

Everything you need for a secure digital life. At Avira, we believe that everyone should enjoy a safer and more private digital life—anytime, anywhere. That's why we provide free software for your online security and privacy, plus performance enhancement—for Windows, Mac, Android, and iOs devices. If you love surfing online, consider this free, discreet add-on that helps secure your browsing and can protect your privacy: Avira Browser Safety for Opera , Firefox , and Microsoft Edge was designed to shield you from dangerous and phishing websites, malicious advertisements, and online tracking.

Plus, its anti-tracking capabilities can help prevent ad networks from monitoring your online activities. It also helps stop potentially unwanted applications PUAs from hiding in your downloads—once inside your system, they could spy on you or display an annoying stream of ads. Google user and online shopping fan? We have something for you too. This pays off: Profit from the permanently favorable price! No more small and blurry pictures. Quick and easy to achieve top results - try it out now.

We aim to provide our customers with high-quality, reliable and user-friendly software solutions without compromising on innovation and state-of-the-art technology.

Nero develops software applications and platforms that enable users to smartly edit, organize, backup, convert, or share their photos, videos and music. Absolute security and privacy for all your devices - IT Security made in Germany. Javascript scripting is either disabled or not supported by your browser.

This site recommends Javascript to function properly. In het venster dat verschijnt klik je op Extra en vervolgens op Optimaliseren. Beschikt je systeem over een ssd-schijf, dan is defragmeteren af te raden. Windows zal dit uit zichzelf niet doen. Handmatig starten van een defragmentatie is beter van niet. Wanneer je het programma hebt gedownload en gestart, kom je direct in een uitgebreide interface terecht. Het onderdeel Cleaner zoekt naar bestanden in Windows die verwijderd kunnen worden denk aan tijdelijke bestanden en cookies.

Register zoekt naar fouten en doublures in het Register. Het Windows Register is het hart van Windows, fouten daarin kunnen voor veel problemen zorgen. Tot slot vind je onder het kopje Gereedschap allerlei handige extra tools om je systeem op te schonen, zoals schijfanalyse, een overzicht van browser-plug-ins en een tool om dubbele bestanden op te sporen zij het niet zo uitgebreid als het programma dat we hiervoor hebben besproken.

De basisversie van CCleaner is gratis en stelt je in staat om de belangrijkste zaken uit te voeren. Wil je echt je systeem binnenstebuiten keren, dan dien je voor 24,95 euro de Professional-versie te nemen, maar tot nu toe hebben we die noodzaak bij CCleaner niet echt gevoeld. Soms is de Professional-versie flink afgeprijsd. Zo is deze versie op het moment van schrijven circa de helft goedkoper geworden. In de daaropvolgende jaren betaal je het reguliere bedrag.

Je doet dit door Taakbeheer te typen in het menu Start en vervolgens te klikken op Taakbeheer. In het venster dat verschijnt klik je op Opstarten. Het programma blijft gewoon op je computer staan, maar start nu alleen als jij dat wilt.

Gebruik jij al Windows 11? Dan zullen veel van de tips in dit artikel alsnog goed werken om je pc op te schonen. We hebben ook een artikel geschreven als je wilt overstappen naar het nieuwe besturingssysteem, waarin we uitleggen hoe je je pc klaarmaakt voor Windows Je ontkomt er namelijk niet aan dat je zelf aan de slag moet om je computer goed draaiende te houden.

Wil je echter tips die zich specifiek richten op het nieuwe besturingssysteem van Microsoft? Tech Academy organiseert een webinar om je wegwijs te maken binnen Windows Je kunt je gratis inschrijven via de website. Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien!

Ons team heeft een bericht gehad en is het probleem aan het verhelpen. Probeer het op een later tijdstip nogmaals. Vul hieronder het e-mail adres in dat je gebruikt om in te loggen. Er volgt dan een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Er is een e-mail verstuurd naar. Je gegevens hebben we opgeslagen.

Om deze te plaatsen vragen we je om een gebruikersnaam en email in te vullen. Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen. Check je mail op het adres wat je ingevuld hebt. In de mail zit de bevestigings link waarmee je vraag zichtbaar wordt. Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan.

Lees dan onze complete privacy statement hier. Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Om te zorgen dat we Computertotaal. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren. Wij verdienen ons geld o.

Wij kunnen onze diensten alleen aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit. Maak een account aan of log in op een bestaand account. Klik vervolgens op de knop "Betaal account" om advertentie- en trackervrij Computertotaal. Wil je advertentie- en trackervrij Computertotaal. Maak dan gebruik van een betaald account.

Jouw account is nog niet als een "betaald account" geactiveerd. Heb je net een abonnement gekocht, dan duurt het minuten voordat alle gegevens zijn verwerkt.



Comments

Popular posts from this blog

Manual de adobe animate cc 2017 pdf free -

Windows 10 Home, Pro, or Enterprise: What's the difference?.

- Equalizer pc windows 10